Autorijschool Zuid Limburg
Rechtstraat 1
6374 XH Landgraaf
045 - 5311284
06 - 31184811

 

 

 

 


HOME  -  NIEUWS  -  INTAKELES  -  RIJLESSEN  -  THEORIE  -  TARIEVEN  -  AANMELDEN  -  CONTACT

 

Voucher

Je hebt een voucher gekocht van 10, 14 of 18 lessen. Dit is een actie om je een eind op weg te helpen in je rijopleiding. Met dit aantal lessen kun je nog niet op examen maar het is een goed en goedkoop begin. In de actie zit een praktijk-examen en theorie-examen met uitzondering van de 10 lessen. (alleen praktijk-examen) Aan deze actie zitten voorwaarden die ook vermeld staan op de voucher. Enkele voorwaarden leg ik hieronder beter uit zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

Een beginnende leerling is dat je geen ervaring mag hebben met autorijden en geen autorijlessen hebben gehad. Maar ook niet op tractor, kart en of andere voertuigen hebt gereden.

Een actie is niet te combineren met een andere actie. Je kan geen korting meer krijgen op de overige rijlessen.

Je moet het advies opvolgen van de aantal lessen wat de instructeur nodig vind. Als je je daar niet aan houdt dan vervalt het praktijk-examen

In de actie zit GEEN eigenverklaring. Deze kosten moet vooraf aan je eerste examen betaald zijn. Dit kun je doen via de rijschool of op de website van het cbr. (www.cbr.nl)

Je kan maar 1 voucher per persoon verzilveren.

 

Bij de aanschaf van je voucher ben je hier al mee accoord gegaan. Als je ergens nog vragen over hebt dan kun je in contact komen met mij. 0631184811

 

   
 

 

 

http://www.arzl.nl/media/661_1_large.jpg

 

Wij werken mee aan 2 to Drive

 

Wij zijn RDW erkend!

 

Like ons op Facebook!

Copyright Autorijschool Zuid Limburg © 2016 - Ontwerp door maik3l.nl